Over ons

De Occasion Fabriek is een autogroothandel. Wij richten ons voornamelijk op dealerbedrijven in het midden en hogere segment. Door korte lijnen en heldere communicatie zijn wij in staat adequaat handelsbiedingen uit te brengen. Hierdoor hebben wij een snel wisselend en zeer gevarieerd aanbod van dealer occasions.

Transparant

De Occasion Fabriek gaat transparant te werk. Wij brengen handelsbiedingen uit bij diverse dealerbedrijven in Nederland. Nadat de auto’s door De Occasion Fabriek zijn aangeschaft worden deze auto’s nagekeken en wordt de historie gecheckt. Wij zijn hierdoor in staat een helder beeld van een auto te verschaffen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een groot begrip. Toch hecht De Occasion Fabriek waarde aan een betrouwbare partners. Vlotte betaling en correcte afhandeling zijn essentieel voor het behouden van langdurige relaties.

Netwerk

Door jarenlange ervaring in de automotive heeft De Occasion Fabriek een groot netwerk van dealerbedrijven en gerenommeerde universele autobedrijven. Wij zijn hierdoor in staat voor elke auto het juiste afzetkanaal te vinden.

Wie

Als jongetje met een skelter wist ik het al. Ik wil auto’s verkopen. Na mijn schooltijd was mijn eerste echte baan dan ook autoverkoper bij een Ford dealer. Na 14 jaar als verkoper bij diverse merkdealers en inkoper bij een grote Nederlandse occasiondealer ben ik gestart met De Occasion Fabriek.
Wat is er mooier om auto’s te kopen waar je zelf het beste gevoel bij hebt en deze vervolgens onder te brengen bij een dealer. Het mooiste compliment: “Ik heb de auto alweer verkocht! Heb je nog wat leuks?” Dit is voor mij dé drive voor De Occasion Fabriek!

Occasion Fabriek
Mogelijk gemaakt door Mobilox